Marian Dima

După o lungă perioadă de incertitudine, ieri, s-a „lămurit” în mare măsură soarta echipei AS Tufeni, formaţia care anunţase prin vocea finanţatorilor ei că nu mai poate continua competiţia găsind o soluţie de a rămâne în primul eşalon judeţean „cu numele”!
Astfel, cei de la Tufeni au ajuns la un acord cu Petrolul 95 – clubul de fotbal susţinut de… jucătorul Petrolului, Daniel Chiriţă (foto), pentru a continua activitatea în retur, „Chiru” urmând să transfere jucătorii de la echipa sa de Superligă – Petrolul 95, la Tufeni, şi să continue întrecerea, singura schimbare fiind de… domiciliu pentru echipa care va pleca de pe stadionul din Băicoi şi va juca pe terenul de la Sala Sporturilor!
Mai mult decât interesant este faptul că Daniel Chiriţă va fi în postura de a juca împotriva propriului său club, chiar în etapa a doua, când Petrolul 52 ar fi urmat să joace la Tufeni (!!!), un alt fapt de remarcat fiind acela că fostul jucător de la Rapid sau Zenit St. Petersburg are în intenţie să menţină şi echipa sa, Petrolul 95, în întrecerea secundă judeţeană (Superliga Prahova), unde va juca însă preponderent cu juniorii.
Rămâne de văzut dacă această „combinaţie”, anunţată ieri oficial, va rezista în retur, Tufeniul având o situaţie în clasament care îi dă emoţii cu privire la rămânerea în primul eşalon, unde, de la vară, Petrolul 95 vrea să treacă oficial, prin schimbarea denumirii echipei din Băicoi, după această „mutare” care are şi o altă parte pozitivă, anume că menţine Liga A Prahova „întreagă”.