Petre Apostol

Astăzi, după meciul de volei din prima divizie naţională de seniori, dintre Tricolorul LMV şi Steaua, pe parchetul Sălii Sporturilor „Olimpia” sunt programate două partide de handbal la nivelul competiţiilor de juniori.
Mai întâi, va avea loc duelul prahovean din campionatul junioarelor I, CSM Ploieşti primind vizita echipei HC Activ CSO Plopeni, primele clasate în ierarhia Seriei B. Confruntarea are loc în debutul returului fazei preliminare, echipa din Plopeni conducând clasamentul, cu 15 puncte, suferind o singură înfrângere, chiar cu CSM Ploieşti, pe teren propriu.
În schimb, echipa ploieşteană se află pe locul secund, cu 14 puncte, dar un meci mai puţin disputat, de asemenea având o singură înfrângere, suferită chiar în etapa precedentă, cu CSŞ Tulcea.
Partida este programată să înceapă de la ora 14:30.După acest meci, va veni rândul juniorilor II să evolueze la Sala „Olimpia”. După ce a găzduit, săptămâna trecută, ultimul „turneu de sală” din cadrul fazei preliminare a Seriei C, echipa CSŞ Ploieşti va debuta în retur pe teren propriu, primind replica formaţiei Grupului Şcolar Petrolul Moreni.
Echipa ploieşteană începe returul din postura de lideră a clasamentului, în care are un singur punct avantaj faţă de CS Brazi, formaţie care va sta în această etapă. În cadrul rundei mai este programat un meci 100% prahovean, între CS Olimpic Mizil şi CS Blejoi, pe terenul primei formaţii menţionate, astăzi, de la ora 11:00. De asemenea, CSO Tricolorul Breaza, care nu a reuşit să obţină niciun punct până acum, va juca în deplasare, cu CSM Sfântu Gheorghe, tot astăzi, de la ora 15:00. De menţionat că formaţia din Covasna a cedat prima poziţie după turneul de la finalul săptămânii trecute, când a pierdut cu CSŞ Ploieşti şi a remizat cu CS Brazi, aflându-se acum pe locul trei, la trei puncte de echipa ploieşteană din fruntea ierarhiei.