Marcel Marin , Marian Dima

Petrolul 52 a ratat jocul de pregătire de ieri, zăpada căzută din abundenţă făcând impracticabil terenul sintetic din Parcul „Vest”, astfel că, deşi cele două echipe – liderul Ligii A Prahova, respectiv Petrolistul Boldeşti – au ajuns la teren pentru meciul de la orele 15,00, au fost nevoite să amâne testul, căzând de acord asupra datei de 18 februarie pentru disputarea lui!
7-bChiar dacă s-a încercat degajarea terenului de stratul de zăpadă de aproape 15 centimetri, acest lucru s-a reuşit doar în proporţie de maximum 25%, condiţiile fiind improprii pentru un joc relevant, astfel că, pentru a nu risca accidentări, s-a luat decizia mai sus amintită. Totuşi, petroliştii s-au antrenat pe terenul secund, pentru a nu pierde de tot ziua, în timp ce „Boldeştina” a făcut cale întoarsă.
Petrolul îşi va „încerca norocul”, din nou,mâine, cu Unirea Slobozia (ora 13,00), tot pe terenul de la Vest, care se speră că va fi degajat de zăpadă, apoi, săptămâna viitoare are amical cu Flacăra Moreni, pe 15 februarie, înainte de testul mai sus amintit, cu Petrolistul.

Roberto Alecsandru „liber” spre Petrolul

Altfel, ieri, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal l-a declarat „liber de contract” pe fundaşul central Roberto Alecsandru, care a scăpat de contractul cu Juventus Bucureşti. Născut în 1996, Roberto a şi debutat la Petrolul, în amicalul cu Dacia Unirea Brăila, ca titular, lăsând o impresie bună, cu mult peste nivelul „eşalonului judeţean”, legitimarea sa urmând să se facă zilele următoare.