Bogdan Chitic

Echipa masculină de baschet „sub 13 ani” a Clubului Sportiv Universitar Ploiești și-a îmbunătățit, în weekend, propriul record de invincibilitate în Campionatul Național. După 10 victorii consecutive în faza de calificare, formația pregătită de Elena Stan s-a impus de-o manieră impresionantă în cadrul primului turneu al „semifinalelor”, de la Tg. Mureș, câștigând la diferențe generoase toate cele trei partide disputate.
Ajunși în Ardeal încă de vineri după-amiază, juniorii ploieșteni au rulat la capacitate maximă în primele două jocuri, disputate sâmbătă, în sala de sport a Liceului Tehnologic Electromureș. Mai întâi, au trecut cu 75-18 de CSȘ Tg. Jiu, pentru ca, la câteva ore distanță, să se impună și mai clar, scor 93-34, în fața gazdelor de la Lukcy Dragons Tg. Mureș. În grafic după primele două întâlniri, elevii Elenei Stan nu au întâmpinat mari probleme nici în cel de-al treilea joc, considerat ceva mai dificil, împotriva formației ACS MC Ball Mangalia, rezultatul final, 79-40, nelăsând loc de alte comentarii.
Așadar, cu un bilanț de 13-0, la general, și de 3-0, în faza semifinală, juniorii de la CSU Ploiești s-au instalat confortabil pe prima poziție a grupei semifinale A, următoarele două adversare, de la începutul lunii martie, fiind formațiile ACS Baller Otopeni și CSM Râmnicu Sărat.