Bogdan Chitic

Începând de astăzi, în fiecare zi de miercuri, Ionuț Urzeală vă așteaptă la „Junior Sport”, cea mai nouă producție a postului de televiziune Prahova TV. Timp de 30 de minute, cu începere de la ora 21:30, realizatorul emisiunii şi invitaţii săi vor trece în revistă activitatea sportivă a ultimei săptămâni în sportul juvenil prahovean, vor acorda o atenţie sporită echipelor de baschet din Ploiești în Campionatele Naționale de profil și, nu în ultimul rând, vor sta de vorbă cu cel mai bun sportiv al săptămânii.
Conceptul emisiunii se dorește a fi unul dinamic, dedicat sportivilor și antrenorilor prahoveni care ne reprezintă cu succes în competiții naționale și nu numai, ai căror pași către performanță vor fi analizați în platoul „Junior Sport”.

„AFI Basketball Inspiration”, pe 18 februarie, în „Olimpia”

JUNIOR A 26Pe 18 februarie, de la ora 17:30, Sala Sporturilor Olimpia va găzdui primul spectacol de socializare din acest an, în oraşul Ploieşti. Cu sprijinul centrului comercial AFI, cel mai nou partener cu greutate din portofoliul clubului Ploieşti Basketball, dar şi al Filarmonicii „Paul Constatinescu”, organizatorii evenimentului vor aduce în faţa publicului iubitor de baschet un frumos spectacol de majorete, precum şi un antrenant meci de baschet între juniorii ploieşteni şi cei ai formaţiei ACS Dan Dacian Bucureşti. Evenimentul va cuprinde şi o tombolă şi noi concursuri pentru toţi cei prezenţi în tribune, organizatorii aşteptându-se la un număr important de spectatori, aşa cum s-a întâmplat, de altfel, şi la prima ediţie a Memorialului „Vladimir Arnautovic”, din luna decembrie a anului trecut.