După aproape două săptămâni de antrenamente de reacomodare la efort şi “încărcare fizică”,staff-ul Petrolului are programat, astăzi, un prim test, programat pentru a vedea la lucru jucătorii aflaţi “în probe”, noii veniţi, plus “copiii” din lot – pentru a se trage concluziile cu privire la efectivul pentru abordarea returului. Va fi un “trial”, la propriu, partener de întrecere pentru elevii lui Octavian Grigore fiind chiar echipa cu care s-a încheiat, “amical”, anul 2016, anume Unirea Urlaţi, jocul urmând să se dispute pe terenul de la Pleaşa.
Apoi, la sfârşitul săptămânii viitoare, va veni şi primul test, pentru tot lotul, de această dată, adversara Petrolului 52 fiind divizionara secundă Dacia Unirea Brăila. Gruparea de eşalon secund, care trece şi ea prin momente destul de grele, restructurând lotul în în această iarnă, se află în cantonament la Poiana Braşov şi va întâlni cu petroliştii la întoarcerea către casă, meciul fiind programat pe 4 februarie, de la ora 13.00, cel mai probabil la Valea Călugărească, varianta găsirii unui teren sintetic disponibil (la Câmpina) fiind şi ea probabilă.
Cum în aceeaşi zi, pe 4 februarie, era programat un amical la Berceni, acesta fiind amânat pentru o dată ulterioară, dându-se întâietate acestui amical, cu un adversar mult mai bine cotat.
Apoi, în săptămâna 6-12 februarie, este posibilă efectuarea unui cantonament montan, la Buşteni.

Circa 100 de copii vor să schimbe Petrosport cu Petrolul 52!

Pauza de iarnă ar putea aduce celor de la Petrolul 52 în “patrimoniu” şi mare parte din juniorii plecaţi în vară de la falimentara SC FC Petrolul SA , ajunşi la Petrosport, după ce varianta trecerii la Clubul Sportiv Municipal a eşuat! După un tur de campionat petrecut la Petrosport, trei grupe vor să vină la Petrolul 52, depunând memorii în acest sens la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, rezolvarea favorabilă a acestora (copiii plăteau taxă pentru a activa la Petrosport, câte 100 de ron pe lună) ducând la o situaţie favorabilă prim-divizionarei judeţene, care va avea un fond de jucători important în acte, lucru necesar şi pentru sezonul viitor, în situaţia probabilă în care Petrolul 52 va accede în Liga a III-a şi va trebui să îndeplinească criteriile de infrastructură la nivel de fotbal juvenil impuse de FRF divizionarelor C.