Marian Dima

Ultima clasată în seria din Liga a III-a care include şi echipele prahovene (Astra 2 şi Petrolistul Boldeşti), echipa Arsenal Malu, nu şi-a mai reluat pregătirile şi va abandona competiţia.
Întrecere în care, până acum, echipa giurgiuveană nu reuşise niciun punct, stabilind o adevărată contraperformanţă negativă – 13 meciuri, 13 eşecuri!
Echipa din Malu – promovată în vară din „judeţ” la nivelul Ligii a III-a – nu s-a „adaptat” deloc la cerinţele eşalonului superior şi, după mai multe şedinţe la nivel local, confruntându-se şi cu mai multe „abandonuri” din partea jucătorilor bucureşteni pe care se baza echipa giurgiuveană, a decis să nu mai continue întrecerea.
Cele două echipe prahovene care ar fi jucat cu Malu vor avea astfel „pauză”, Astra, în runda a doua, când va lua 3 puncte la „masa verde”, iar Boldeştiul, în chiar ultima etapă, astfel că va intra în vacanţă mai devreme.

Probleme şi la Tunari şi Popeşti Leordeni

Alte două grupări, de această dată mult mai stabile, cu pretenţii la nivelul seriei a II-a, SC Popeşti Leordeni şi CS Tunari (ocupantele locurilor 4 şi 5) sunt „victime colaterale” în ecuaţia finanţărilor primite din partea primăriilor, având şanse minime să mai primească aceleaşi sume de bani în noul an, din bugetele locale! La Tunari s-a vorbit chiar de desfiinţarea echipei, la Popeşti Leordeni doar de „economii”, dar, este clar că ambele grupări nu vor avea „viaţă uşoară” în retur şi, mai ales, la vară, în următoarea pauză competiţională.