Egala Petrolului la numărul de puncte avut în clasamentul primului eşalon judeţean, CS Blejoi (37 de puncte), pregăteşte debutul în partidele amicale din 2017, prima adversară a elevilor lui Răzvan Vlad fiind formaţia din Superligă – Tineretul Berceni. Meciul dintre cele două grupări se va desfăşura sâmbătă, la ora 11,00, formaţia din Blejoi având, până acum, la activ câte două-trei şedinţe de pregătire săptămânale şi „satisfacţia” că nu şi-a pierdut niciunul dintre jucătorii importanţi.

Cârstocea, „divorţ” original de Măneciu

Jucător de bază la Avântul Măneciu, echipă cu care s-a „confundat” în ultimii ani, mijlocaşul Mihai Cârstocea şi-a anunţat plecarea de la formaţia pregătită de Dorinel Beznea într-un mod inedit – pe o reţea de socializare, pe pagina sa personală! Cârstocea a intrat imediat în „polemică” chiar cu antrenorul său, Beznea acuzându-l că vrea să plece la… CS Păuleşti şi „avertizându-l” că nu va primi transferul din partea echipei din Măneciu. Jucătorul născut în 1989 are 5 goluri în dreptul său, în acest sezon.

Probleme şi în Superligă

Dacă în Liga A Prahova sunt, deja, două echipe care au un „statut” incert pentru retur, fiind posibil să nu mai poată continua întrecerea – codaşele din clasament AS Tufeni şi Unirea Cocorăştii Colţ şi un nivel mai jos, în Superligă – încep să apară probleme, cel puţin una dintre echipe fiind în pericol de a nu mai reuşi să se prezinte la meciuri în retur. Este vorba despre penultima clasată, Sportul Valea Călugărească, formaţie care nu are, în acest moment, sprijinul necesar pentru a continua întrecerea celui de-al doilea eşalon valoric judeţean.