Marian Dima

Susupendat 10 luni şi amendat cu o sumă record, de 40.000 de ron, pentru implicarea în meciuri trucate, cu clubul Gloria Buzău, fotbalistul câmpinean Claudiu Dumitrescu doreşte să se legitimize în Liga A Prahova, la CS Băneşti Urleta! Claudiu este sancţionat încă, din cauza scandalului meciurilor trucate, la Gloria, suspendarea sa, decisă la finalul lunii mai 2016,expirând în martie 2017, dar acesta speră să revină pe gazon, cât mai repede, singura problemă, în cazul său, ca şi în cel al petroliştilor George Nicolae Ghiţă şi Nini Popescu, fiind aceea că trebuie plătite amenzile către FRF, pentru a căpăta drept de joc!
Dumitrescu vrea să se legitimeze la Băneşti, ceilalţi doi la Petrolul, dar în condiţiile în care Comisia de Recurs a menţinut sancţiunile iniţiale, este greu de crezut că vor scăpa fără a achita sumele de bani, unele cu un cuantum greu de “acceptat” la nivelul eşalonului judeţean.

Dedu s-a legitimat la Afumaţi

Un al patrulea jucător prahovean implicat în acelaşi scandal, câmpineanul Mugurel Dedu – amendat cu 15000 de ron şi suspendat 6 luni – a găsit un angajament la nivelul eşalonului secund, semnând cu CS Afumaţi, contract care i-a asigurat resursele pentru plata amenzii. Acesta a şi jucat pentru echipa ilfoveană în amicalul susţinut contra celor de la CS Păuleşti, săptămâna trtecută, joc câştigat de prahoveni cu 2-1.