Discuţiile privind o posibilă asociere în Petrolul 52 – club care îşi propune să ducă mai departe tradiţia fotbalistică a acestui nume de legendă şi autoritatea locală sunt, deocamdată, la stadiul de „polemică”, subiectul având multe păreri „contra”, Valeriu Răchită fiind unul dintre cei care s-a exprimat împotriva acestei idei, deşi, culmea, chiar SC FC Petrolul, sub comanda sa, a beneficiat de o astfel de „legătură”, acum câţiva ani!
Apoi, subiect de polemică a fost şi desemnarea unui reprezentant din partea autorităţilor, în conducerea Petrolul 52, variantă „amendată” de unii dintre suporteri, deşi, clar, în acest moment, un „ajutor” din partea Consiliului Local, măcar cu gratuitate în privinţa folosiriii bazei sportive (stadionul „Ilie Oană”) şi acordarea mărcilor, ar fi, cu adevărat, o gură de oxigen vitală!
Între cele două părţi, club şi autoritatea locală, au început „tatonările” privind o formă de colaborare, impresia fiind însă aceea că lucrurile se mişcă destul de încet şi „pericolele” sunt multe şi „ascunse”, fiind greu de anticipat când se va semna ceva oficial!
Până atunci, Tavi Grigore se chinuie pe la Sala Sporturilor „Olimpia”, pe terenul sintetic şi pista de acolo, pe la sala de forţă a AFI Palace, în căutarea unei oarecare glorii sportive! Din păcate, experienţa sa profesională îi „spune” că nu este îndeajuns acest lucru, iar tergiversarea situaţiei, lucru care pare să se întâmpăle „ca la carte, cu bunăvoinţă multă, la nivel declarativ şi… legea pe post de aliat al luării lui NU în braţe”, nu îl avantajează deloc.