Marian Dima

După două întâlniri „amicale”, în noua sală de sport a comunei, jucătorii de la CS Păuleşti, campioana en-titre a întrecerii judeţene, s-au reunit la primul antrenament desfăşurat la baza proprie, reunirea echipei fiind bifată de 14 jucători.
Primul antrenament „afară” s-a desfăşurat pe terenul acoperit de zăpadă, nefiind exclus ca, în funcţie de starea vremii, să se revină la şedinţele de pregătire în sală, antrenorul Iulius Mărăgărit având în plan, pentru prima parte a lunii februarie, şi un cantonament centralizat. Până atunci, chiar la finalul acestei săptămâni, Păuleştiul va avea pa8-crte şi de primul amical, unul contra unei adversare puternice, divizionara secundă CS Afumaţi, jocul urmând să se dispute, cel mai probabil, pe un teren sintetic.
De la primul antrenament oficial, trebuie amintit că a lipsit chiar cea mai importantă achiziţie a iernii, Decebal Nae – revenit de la Petrolul, care nu s-a putut învoi de la muncă, alţi doi jucători importanţi, portarul Bogdan Rădulescu şi fundaşul central Robert Lungu, fiind şi ei absenţi motivat, deoarece au fost „în misiune”! Mai precis, Lungu şi Rădulescu fac parte dintr-o delegaţie a Consiliului Judeţean Prahova, aflată în vizită peste Prut, la Hînceşti – Moldova!