A.M.

Fundația Pentru Comunitate organizează o nouă ediție a concursului în urma căruia vor fi decernate Premiile Mentor pentru Excelență în Educație. Distincțiile se acordă acelor profesori sau antrenori care au descoperit și au lansat tinere talente și le-au sprijinit primii pași, atât intelectual, cât și moral. Până pe 31 decembrie 2016, oricine cunoaște profesioniști în domeniul educației cu realizări remarcabile poate face propuneri în nume propriu sau în numele unui grup. Nominalizările se trimit prin poștă la adresa Fundației Pentru Comunitate: 400603 Cluj, Bd. 21 Decembrie 1989, nr. 77, et. I, The Office C, – pe plic se menționează: Premiul Mentor, sau prin e-mail, la adresa mentor@pentrucomunitate.ro. Acestea trebuie să conțină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa poștală, e-mail, telefon, numele instituției în care își desfășoară activitatea), precum și cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de persoana respectivă și momentele de vârf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie să contureze calitățile profesionale și cele umane ale persoanei propuse, dar și date ale persoanei care face nominalizarea (numele, adresa poștală, e-mail, telefon), au anunțat organizatorii.
Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul de nominalizare ce poate fi descărcat de pe site-ul Fundației Pentru Comunitate (www.pentrucomunitate.ro). Consiliul Director al fundației va alege câștigătorii Premiului Mentor în luna februarie 2017.
În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiați 10 profesori și antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemțoi, și o sumă de 8.000 de lei. Din Prahova a obținut Premiul Mentor în 2012 regizorul de teatru Claudiu Petre.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedent“Gata” şi evaluarea
Articolul următorDin culise