Marian Dima

Ieri, s-a luat vacanţă şi la Petrolistul Boldeşti, odată cu ultimul antrenament şi achitarea salariilor, jucătorii primind liber până în data de 10 ianuarie, când a fost stabilită reluarea pregătirilor.
Deşi, de obicei, finalul de an includea şi o masă festivă, de cele mai multe ori „legată” cu cea pe care Primăria Boldeşti o face de obicei, s-a renunţat la această mică festivitate, finalul de an aducând, concret, şi primele disponibilizări din lotul care a „bifat” un tur de campionat sub aşteptări, în ciuda celor 7 puncte strânse în ultimele trei etape, care au mai salvat din „blazonul” echipei boldeştene. Astfel, divizionara C prahoveană a încheiat prima parte a campionatului cu 13 puncte, pe locul 12 în C3, cu un punct deasupra liniei retrogradării, în faţa celor de la CSM Olteniţa.

8-danut
„Am luat decizia de a renunţa la fraţii Gabriel şi Cătălin Cotolan, la Dănuţ Iancu şi Ionuţ Burchi, care se alătură celor doi pe care-i anunţasem încă dinainte de ultima etapă că nu mai intră în planurile nostre, Marius Anghel şi Alexandru Moise. Nu au convins, am sperat că vom rezolva problema jucătorului Under 19, dar, din păcate, exact la acest capitol am avut cele mai mari probleme. Vom căuta alte soluţii, nu avea rost să-i ţinem încurcaţi, sunt liberi să-şi caute alte echipe” – anunţă Marian Ilie, care, deocamdată, spune că nu a reuşit să aducă „nimic în loc”.
Au fost făcute oferte câtorva jucători, cei doi ploieşteni rămaşi fără echipă după desfiinţarea Berceniului, Eduard Preda şi Mihai Anton aflându-se printre cei doriţi, dar, concret, nu s-a reuşit semnarea vreunui contract, Marian Ilie sperând totuşi ca, până în ianuarie, la reluarea pregătirilor, să reuşească întărirea lotului. „Orice fotbalist bun, dornic de afirmare, este aşteptat să ne arate acest lucru. La Boldeşti există seriozitate cu privire la plata salariilor convenite, jucăm în Liga a III-a, dorim să promovăm fotbalişti tineri” – anunţă Ilie.