F.T.

După ce, timp de zece luni, a asigurat interimatul la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Prahova, comisarul șef Eduard Mirițescu, în vârstă de 47 de ani, este, mai nou, comandant cu drepturi depline al poliției prahovene, el câștigând concursul organizat la sfârșitul lunii trecute, pentru titularizarea pe post.
În acest sens, într-un comunicat de presă al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), se precizează: “La data de 28 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române a avut loc concursul pentru ocuparea funcţiei de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în urma căruia a fost declarat admis domnul comisar – şef de poliţie Eduard Mirițescu”.
Numirea comisarului șef Eduard Mirițescu urmează unei serii mai lungi de schimbări în structurile de conducere ale poliției prahovene. Astfel, în vara acestui an, la Biroul de Combatere a Criminalității Organizate a fost numit, în locul lui Constantin Furtună, care a ieșit la pensie, comisarul șef Adrian Lambrino. A urmat, la începutul toamnei, împuternicirea comisarului șef Victor Gâlceavă la Biroul Rutier Prahova, pentru ca, în aceeaşi perioadă, comisarul șef Mihai Ginel Preda să fie numit adjunct al comandantului IPJ Prahova.