Ce venituri se iau în considerare la stabilirea dreptului de a beneficia de serviciile cantinei sociale?

„Aș dori să știu dacă la stabilirea veniturilor celor care solicită să beneficieze, zilnic, de o masă caldă la cantina socială a Ploieștiului se iau în calcul alocația pentru copii și indemnizația de handicap.”
Maria Ilie, Ploiești
*  *  *

Potrivit precizărilor reprezentanților Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, veniturile de care amintiți se iau în calcul la stabilirea venitului solicitantului serviciilor cantinei sociale. De serviciile cantinei pot beneficia, gratuit sau contra cost, persoanele singure și familiile cu domiciliul sau reședința pe raza municipiului Ploiești, aflate în situații medico-sociale sau financiare deosebite. Cei care realizează venituri care se situează peste nivelul venitului net lunar, pentru o persoană singură, luat în calcul la stabilirea ajutorului social, vor plăti 30% din venitul pe membru de familie, fără a se depăși costul meselor servite. Mai multe amănunte puteți afla direct de la ASSC Ploiești, Str. Gh. Gr. Cantacuzino,
nr. 46 Telefon: 0244/522.724.
___________
Dragi cititori, acest spaţiu de pagină vă aparţine. Aici îşi vor găsi loc punctele dumneavoastră de vedere în legătură cu ceea ce vă frământă, vă nemulţumeşte, vă îngrijorează, aţi dori schimbat sau credeţi că merită apreciat.