Bogdan Chitic

Gala de kickboxing şi MMA „Colosseum Tournament”, programată în această seară, la Sala Sporturilor Olimpia, cu începere de la ora 20:00, va aduce în faţa publicului ploieştean şi trei eroi locali, în cadrul celor 11 dispute ale evenimentului organizat de clubul Dacia Martial Arts.
Alex Voicu (20 ani), Mihai Tudorie (20 ani) şi Daniel Dragomir (16 ani) sunt un exemplu de luat în seamă pentru tânăra generaţia care şi-ar dori să le calce pe urme. În prezent, cei trei luptători se bucură de un renume atât la nivel naţional, cât şi la nivel european, Alex Voicu şi Mihai Tudorie având în palmares titlul de campioni europeni, iar Daniel Dragomir se poate lăuda cu un titlu de campion naţional. Sportivii ploieşteni se antrenează la clubul Dacia Martial Arts, condus de maestrul Gabriel Georgescu. „Clubul Dacia Martial Arts reprezintă, pentru noi, a doua casă. Sensei ne ajută şi ne sprijină la orice pas. Nu am fi avut aceste rezultate dacă dumnealui nu ar fi fost alături de noi tot timpul. Pentru noi, sensei ne este antrenor, prieten, tată, dar şi confident. Suntem ca o famile”, a declarat Alex Voicu.

Reducere pe filiera „Ilie Oană”

La nivel naţional, Gala “Colosseum Tournament” va fi transmisă, în direct, de Sport.ro, începând cu ora 20:00. La eveniment şi-au anunțat prezența și zeci de suporteri ai Petrolului, care vor lua drumul Sălii Sporturilor după meciul de Liga A Prahova pe care favoriţii lor îl vor disputa, pe teren propriu, împotriva celor de la CS Măneşti Coada Izvorului. De altfel, organizatorii evenimentului din „Olimpia” au promovat gala chiar la Stadionul „Ilie Oană”, prin intermediul unui spot care rulează, de la mijlocul săptămânii, pe reţelele de socializare, şi au venit şi cu o ofertă pentru pasionaţii acestui gen. Astfel, toţi spectatorii care vor ajunge, astăzi, la meciul de fotbal al „lupilor” vor beneficia de o reducere de 50% la achiziţionarea unui bilet în tribună, la gala din „Olimpia”, tichetele putând fi cumpărate chiar de la stadion.
Pentru „Colosseum Tournament”, există următoarele categorii de bilete:
– tribună: 40 lei
– tribună (VIP): 60 lei
– loc masă lângă ring (VIP Gold): 100 lei
Până în prezent au fost epuizate aproximativ 2.000 dintre cele 3.000 de bilete puse în vânzare.