Dragi cititori,

Acest spatiu de pagina va apartine. Aici isi vor gasi loc punctele dumneavoastra de vedere in legatura cu ceea ce va framanta, va nemultumeste, va ingrijoreaza, ati dori schimbat sau credeti ca merita apreciat.

Ce rezolvam apeland telefonul 0800 800 923?

„Cu mai mult timp in urma, Apa Nova Ploiesti a infiintat Centrul de apel telefonic, gratuit, cu clientii 0800 800 923. Daca am inteles bine, la acest numar putem sesiza diverse probleme legate de activitatea companiei evitand, astfel, deplasarea, aglomeratia si pierderea unui timp pretios. M-ar interesa sa aflu, daca se poate, ce anume putem solicita apeland acest numar?”.
Ioana Matache, Ploiesti
* * *
Apeland numarul de telefon gratuit 0800 800 923, veti intra in legatura cu un agent de relatii cu clientii, unde puteti solicita: date despre factura dumneavoastra, tariful sau calitatea apei, date despre consum, regulamentele de functionare a serviciilor de apa si canalizare. De asemenea, puteti anunta eventualele avarii aparute in reteaua publica de furnizare a apei, furtul unui capac de camin, puteti solicita venirea unei echipe pentru a remedia o defectiune, in camin, sau a schimba un contor blocat.