De departe, cel mai important meci de la nivelul Ligii a III-a, din cadrul seriei a treia, acolo unde sunt angrenate cinci formatii originare din Prahova, este duelul de la Strejnic, dintre Conpet Ploiesti si Tricolorul Breaza. Dupa succesul cu Victoria Branesti, jucatorii brezeni – pregatiti de Florin Stancioiu – nu au voie sa faca niciun pas gresit in tentativa de a promova, de pe prima pozitie, in cel de-al doilea esalon fotbalistic al tarii. De partea cealalta, jucatorii tineri din randurile gruparii Conpet Ploiesti sunt hotarati sa faca o figura frumoasa si, cu siguranta, nu vor ceda usor punctele puse in joc.
Asadar, ieri, Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit componenta brigazii care va imparti dreptatea in disputa de la Strejnic. Astfel, meciul a fost incredintat bucuresteanului Andrei Chivulete, nimeni altul decat fiul fostului arbitru international Florin Chivulete. Acesta va fi ajutat la cele doua linii de concitadinii Marius Valentin Burlacu si Mihaela Tepusa Gomoescu, iar observator din partea FRF a fost desemnat seful arbitrilor Comisiei Municipale din Capitala, Alexandru Crisan.
In afara de partida de la Strejnic, doar echipa prahoveana de Liga a III-a, Petrolistul Kaproni Boldesti, va mai evolua in runda de la finele acestei saptamani, formatia antrenata de Dragos Mihalache urmand sa-i intalneasca pe brasovenii de la Victoria Bod. Meciul va fi condus la centru de Constantin Horia Ciuca (Bucuresti), acesta “fluierand” si restanta din 14 aprilie dintre Victoria Bod si AFC Filipestii de Padure, intalnire in care a favorizat, usor, viitorii adversari ai celor de la Kaproni. De aceasta data, Ciuca ii va avea la cele doua linii pe Dan Gheorghe Paun si Florin Dan Niculescu, ambii din Capitala. Observator din partea FRF a fost desemnat Marcel Paraschiv, de asemenea din Bucuresti.
In alta ordine de idei, Chimia Brazi si AFC Filipestii de Padure nu vor evolua, din cauza retragerii din campionat a echipelor Progresul Bucuresti II si Petrolul Ploiesti II.
Cristi DAMIAN

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEDITORIAL PRAHOVA
Articolul următorGreva in invatamant