Doua spectacole din Bucuresti, cu mare succes la public, vor putea fi urmarite in aceasta luna si la Ploiesti. Pe 16 februarie, de la ora 19,00 este programata, la Casa Sindicatelor, piesa “Revizorul” scrisa de N. Gogol. Spectacolul Teatrului de Comedie din Capitala a primit numeroase premii nationale si internationale. Adevarata capodopera a genului dramatic, piesa reprezinta povestea unui mic functionar venit de la Petersburg, confundat cu revizorul – un inspector al guberniilor din secolul al XIX-lea – ceea ce duce la aparitia unor situatii comice. Din distributie fac parte: Stefan Banica Jr., George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Ion Chelaru etc. Regia este semnata de Horatiu Malaele. Biletele au fost puse in vanzare la preturile de 50 de lei si 70 de lei.
Pe 23 februarie, Compania de teatru D’AYA va aduce la Ploiesti piesa “ Iubire confort 2“, in care joaca Olimpia Olari si Gabriel Fatu. Textul ii apartine lui Nicole Dutu iar, regia lui Florin Zamfirescu. Spectacolul va fi sustinut pe scena Teatrului “ Toma Caragiu “, de la ora 19,00. Biletele costa 20 de lei pentru adulti si 15 lei pentru – elevi, studenti, pensionari.
Despre acest din urma spectacol, actorul si regizorul Horatiu Malaele a spus: „Va aflati in fata unei piese ce vorbeste, cu candoare, cinism si mult umor, despre natura fatarnica si discontinua a naturii umane. Iubirea –un cuvant prabusit la picioarele Interesului. Daca ,,scena este oglinda lumii”, iata cartea dumneavoastra de identitate. Buna, rea, va seamana! “
Ana MAXIM