Reprezentantii Primariei Sinaia, in parteneriat cu cei ai Camerei de Comert si Industrie Prahova au organizat a treia editie a expozitiei de arta culinara „Sinaia in bucate”. Editia din acest an s-a desfasurat pe urmatoarele teme: „preparate traditionale romanesti” si „dulciuri traditionale romanesti”. La eveniment au participat 22 de expozanti – restaurante, cofetarii, patiserii, pizzerii, firme de catering – care si-au prezentat produsele si serviciile. Manifestarea a fost axata pe prezentarea de produse culinare cu specific traditional romanesc, atat felurile de baza, cat si deserturile facand obiectul unui concurs jurizat de personalitatile prezente la eveniment. Dupa ce juriul a degustat si a notat, a trecut la deliberari si i-a premiat pe castigatori. Astfel, locul I a fost castigat de catre o cofetarie din Campina – la categoria „dulciuri traditionale romanesti”, si de catre o firma de catering din Sinaia – la „preparate traditionale romanesti”. S-au acordat si doua premii speciale pentru „prezentarea standului” si „noutate si diversitate”. Dupa deliberarea juriului, cei aproape 200 de vizitatori au putut savura gustul preparatelor prezentate, care, s-ar putea spune, s-au topit in gura fiecaruia dintre cei care au apucat sa ajunga la bucate.
Camelia NASTASE

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTIME-OUT
Articolul următorEchilibru rupt din penalty