* Cel atacat refuza sa comenteze

Declarat persona non grata in fotbalul romanesc, Adrian Teodorescu a gasit de cuviinta sa-l atace virulent pe Stefan Chitu, presedintele de la FC Ploiesti si fostul sau “partener de afaceri”, in cadrul unei emisiuni televizate.
Suparat pe faptul ca aceia care spun adevarul sunt suspendati- Teodorescu facand referire la cazul antrenorului de la Progresul, Marius Sumudica- el a demascat o parte dintre tertipurile pe care le-a folosit pentru a ajuta pe Municipal Campina, fosta echipa a lui Chitu, dar si pe FC Ploiesti, pentru a castiga mai multe meciuri.
Dincolo de lipsa de moralitate de care “se bucura” Teodorescu, unele declaratii ale lui au fost de-a dreptul spumoase: “Cand o echipa lupta pentru promovare, nu evolutia jucatorilor conteaza cel mai mult, ci important este ca echipa sa nu aiba contracandidate. O echipa care joaca doar pe teren are sanse minime pentru un astfel de obiectiv. Si va spun eu asta, care am la activ mai multe blaturi decat meciuri ca fotbalist”, a declarat Teodorescu.
“La ceea ce spune un asemenea personaj, nu are rost sa comentez nimic. Cred ca la el este vorba despre o problema patologica. Pacat ca se preteaza la astfel de gesturi, mai ales la cate am facut eu pentru el!”, ne-a spus Stefan Chitu.
Momentul ales de fostul “tovaras” al lui Chitu este unul cum nu se poate mai delicat pentru FC Ploiesti, grupare care, in weekend, tocmai a jucat intr-o partida blocata la toate casele de pariuri.
Nu o fi Teodorescu cel mai in masura om sa strige “hotii!”, dar realitatea este ca acuzele la adresa lui Chitu se inmultesc pe zi ce trece. Pana cand ?
Edi MOLDOVAN