Astazi, de la ora 18, CSU Asesoft Ploiesti va intalni, in Sala Olimpia, pe Cuadripol Brasov, intr-un nou meci amical. Neavandu-i la dispozitie pe conducatorii de joc principali, Tyson Wheeler si Zoran Osmokrovic, antrenorul Dado Arnautovic va miza pe Vlad Dogaru, dar si pe Alexandru Iacobescu (foto)!
Presedintele-jucator de “Guinness Book” a implinit ieri 28 de ani si este unul dintre fondatorii echipei, fiind un artizan important al performantelor din ultimele cinci sezoane. Iacobescu a dat tricoul de joc pe costum la varsta de 22 de ani, dar nu a renuntat la “prima dragoste”, jucand baschet in Divizia B. In primavara, fortat de imprejurari, el a revenit in circuitul primei divizii, a captat atentia tuturor si a cucerit primul event in calitate de jucator!
Carutasu & Co. vor incerca sa-i ofere presedintelui, drept cadou, o victorie la scor impotriva Brasovului! Clubul de la poalele Tampei i-a transferat in aceasta vara pe Ionut Dragusin (Rapid), Isleam Senai (Rm.Valcea), Andrei Mandache (CSM Oradea, Winchendon Massachusetts), Enes Hadjibulic (Dinamo) sau Sasha Mihajlovic (Tamis Pancevo), obiectivul din acest an fiind clasarea in primele opt echipe.
Accesul publicului in sala va fi permis!
Ionut GEORGESCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorPotrivit medicilor,