Intr-o editie trecuta a ziarului nostru, am scris despre starea deplorabila in care se afla sediul Asociatiei Nevazatorilor – filiala Prahova. Am vrut sa vedem daca, in urma articolului nostru, dar si a demersurilor pe care presedintele asociatiei respective, Emanoil Bratu, le-a tot facut la autoritatile locale competente, daca dupa mai bine de cinci luni, situatia s-a imbunatatit in vreun fel.
Si nu mica ne-a fost mirarea atunci cand am constat, in fapt, nu numai ca situatia imobilului nu s-a remediat, dar se inrautateste pe zi ce trece. In conditiile in care ano-timpul rece se apropie, ploile deja au inceput, plafoanele cladirii stau sa cada, iar din tencuiala nu a mai ramas decat o vaga urma ca ar fi existat vreodata pe pereti.
De mai bine de 10 ani nu au mai fost facute niciun fel de reparatii la cladire situatia fiind mai mult decat ingrijoratoare. Nici cel care in urma cu un an a revendicat sediul asociatiei, nici Primaria nu se intereseaza de starea imobilului, acesta fiind lasat de izbeliste. “Geamurile stau sa cada, zidurile sunt in stare critica, totul sta sa se darame si pe absolut nimeni nu intereseaza aceasta situatie. Anul trecut au fost achizitionate invelitoare din contributia nevazatorilor. Acum se apropie iarna si ne gandim cu groaza ce o sa facem. Ne rugam sa mai tina macar putin vremea frumoasa”, ne-a declarat Ema-noil Bratu, presedintele asociatiei. Acesta a mai precizat si faptul ca au depus cerere la Primarie pentru acordarea unui alt sediu, insa fara niciun rezultat: “Am cerut Primariei un alt sediu si ni s-a spus ca atunci cand s-o ivi in oras o cladire ne-o va pune la dispozitie, dar nici pana in momentul de fata nu s-a rezolvat situatia”, ne-a mai relatat interlocutorul nostru.
Catalina STROE

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEUROPAREREA MEA
Articolul următorCampina