Ceremonia de sarbatorire a zilei Armatei Romane a presupus, ca de fiecare data, alocutiuni ale autoritatilor locale si a celor judetene, depuneri de coroane si jerbe de flori si parada militara.
Chiar daca au participat astazi la manifestarile organizate de Ziua Armatei cadrele militare in rezerva sau in retragere din Prahova si-au exprimat nemultumirea fata de recalcularea pensiilor militare. Mai mult, 50 de cadre militare disponibilizate, in rezerva sau in retragere din judetul nostru au protestat astazi la Bucuresti.
Tot astazi s-a sarbatorit si Ziua Europeana a Justitiei. Daca in ultimii sapte ani, instantele si parchetele organizau ziua portilor deschise pe 25 octombrie, si erau invitate grupuri de elevi pentru a vizita salile de judecata sau arhivele, anul acesta sarbatoarea a fost doar pe hartie. Doar cei care au avut termene in procese au trecut pragul Tribunalui sau Curtii de Apel din Ploiesti.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 19:30 sau 23:00.