Politistii Serviciului de Ordine Publica au continuat actiunile desfasurate pentru prevenirea si combaterea delictelor silvice. De data aceasta, activitatile s-au desfasurat in localitatile Gorgota, Puchenii Mari si Brazi, fiind aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 3.000 lei.
Totodata, politistii au confiscat cantitatea de 4 mc material lemnos, in valoare de 720 lei.
In timpul actiunii, politistii l-au depistat pe B. Gheorghe, in varsta de 47 de ani, din Cornesti, care transporta cu un autoturism material lemnos, esenta moale, pe care urma sa-l comercializeze in comuna Gorgota.
Un alt barbat, in varsta de 33 de ani, din comuna Barcanesti, a fost depistat in timp ce transporta cu un atelaj hipo tras de doi cai, lemn de foc, esenta stejar, care nu corespundea cantitativ cu datele inscrise pe actele de insotire.
In ambele cazuri, politistii au aplicat sanctiuni contraventionale, iar materialul lemnos a fost ridicat in vederea confiscarii.

Tot ieri, politistii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Nationale si Europene, l-au depistat pe O. Vasile, din comuna Maneciu, care transporta cu o autoutilitara 28,5 material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente justificative.
Cantitatea de 28,50 mc material lemnos a fost confiscata.
Si el a fost sanctionat contraventional, cu amenda in cuantum de 2.000 lei.