Tinand cont de temperaturile inregistrate in ultimele zile, Dalkia Termo Prahova anunta ca in ziua de joi, 7 octombrie 2010, a demarat sezonul de incalzire 2010 – 2011 in Municipiul Ploiesti, fiind indeplinita conditia legala pentru luarea acestei masuri (media temperaturilor inregistrate in intervalul 18:00 – 06:00 timp de 3 zile consecutive a fost mai mica de 10 grade C).

Dalkia se vede obligata sa nu porneasca furnizarea caldurii la asociatiile de proprietari care au datorii si fie nu au dorit incheierea de angajamente pentru esalonarea platilor, fie le-au incheiat insa nu le-au respectat.
Revenim cu rugamintea ca Asociatiile de Proprietari care inca executa lucrari la instalatiile interioare de caldura sa ne comunice in cel mai scurt timp data finalizarii acestora, pentru ca tehnicienii nostri sa poata incarca si pune in functiune instalatiile de incalzire, pe baza unei programari prealabile.

Ploiestenii beneficiaza in continuare de cea mai ieftina gigacalorie din tara: 121,92 lei/Gcal cu TVA (tariful fara TVA ramanand la aceeasi valoare inca de la 1 ianuarie 2009).