Astazi, in jurul orei 14:00, V. Ion, de 15 ani, din Ploiesti, care era arestat preventiv pentru 15 zile pentru comiterea infractiunilor de furt si talharie, a solicitat sa fie dus de urgenta la medic din cauza unor probleme de sanatate. Conform procedurii s-a constituit escorta formata din doi politisti specializati in activitatea de arest care l-au transportat pe cel in cauza la Spitalul Municipal Campina.

Dupa ce a fost consultat de medicul pediatru, in drum spre masina Politiei, in curtea spitalului, arestatul, care era incatusat, l-a impins pe unul din politisti si a escaladat un gard din apropiere reusind sa fuga.
Cu toate ca a fost urmarit, nu s-a reusit prinderea arestatului.
Intreg efectivul Politiei Prahova a fost alarmat, fiind organizate filtre pe drumurile publice si echipe speciale de cautare in zonele aglomerate.

In zona municipiului Campina se afla dizlocate 130 forte de politie si 30 de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile de Jandarmi.

Precizam ca arestul I.P.J. Prahova se afla la sediul Politiei Municipiului Campina.

Masurile privind respectarea procedurilor si a modului de interventie a politistilor au fost declansate prin structurile specializate de control intern.
SEMNALMENTE V. ION: inaltime 1,55 m, constitutie astenica, ochii caprui, frunte ingusta, nas drept, barbie cu gropita, urechi cu lob lipit, fata ovala, ten inchis, par negru cu creasta pe mijloc, sprancene arcuite, buze groase.
SEMNE PARTICULARE: tatuaj pe gamba dreapta si gaura in ureche pentru cercel.
IMBRACAMINTE: geaca culoare neagra, tricou culoare deschisa, pantaloni de blugi culoare bleomarin inchis, incaltat cu espadrile.