Presedintele TSD Prahova, Bogdan Toader, si primvicepresedintele TSD, Vlad Cosma, au participat la actiunea autoritatilor judetene de verificare a Maternitatii Ploiesti, se arata intr-un comunicat de presa.
Dat fiind contextul tragic al evenimentelor petrecute recent la Maternitatea Giulesti din Capitala, demersul reprezentantilor Consiliului Judetean, sustinut de tinerii social-democrati prahoveni se doreste a fi un semnal de alarma pentru toata lumea. “Nu dorim sa se intimple in Maternitatea Ploiesti ceea ce am vazut cu totii la Giulesti si este responsabilitatea tuturor celor cu putere de decizie de a face o schimbare in sistemul sanitar, de a creste siguranta pacientilor si de a reda speranta in ajutorarea aproapelui”, ne-a declarat Vlad Cosma, primvicepresedintele TSD Prahova.
Tinerii social-democrati fac si pe aceasta cale un apel la responsabilizarea institutiilor statului care sunt obligate sa respecte dreptul constitutional al fiecaruia la un trai decent si la o viata sanatoasa.