Pentru prevenirea oricaror incidente, Inspectoratul Judetean de Politie Prahova monitorizeaza permanent zonele unde in ultima perioada au fost semnalate fapte care aduc atingere normelor de convietuire sociala. In fiecare din aceste cazuri s-a actionat cu efective suplimentate, astfel ca actiunile politienesti au fost ferme si imediate, rezultatul fiind restabilirea starii de normalitate.
Astfel, S. Dumitru, de 30 de ani, P. Ionut, de 24 de ani, si M. Ionel, de 34 de ani din Baicoi au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand ca astazi sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Campina cu propunere de arestare preventiva.
In sarcina invinutilor a fost retinuta comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si distrugere, pentru ca au provocat scandal public, iar P. Ionut a provocat avarii mai multor autoturisme aflate in zona.

Cei trei barbati au provocat, luni, un scandal la o sala de fitness din localitate, dupa ce proprietarul acesteia a refuzat sa-i mai vanda lui S. Dumitru tigari si bautura pe datorie.