– 20.07.2010 – ora 08:15 – asigurare zona accident rutier municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Marasesti echipajele de pompieri au intervenit pentru asigurarea zonei in urma unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism marca Subaru si o Dacia 1310.
Echipajele sosite la locul evenimentului au constatat avarierea celor doua autoturisme si au actionat pentru asigurarea zonei. Nu s-au inregistrat victime.

– 20.07.2010, ora 17:46 – inundatie subsol in comuna Izvoarele
In comuna Izvoarele, sat Malu Vanat echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o motopompa pentru evacuarea apei din subsolurile a doua locuinte.

– 20.07.2010, ora 17:51 – Incendiu autoturism in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Marasesti echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism marca Opel Astra, proprietar B. Ion. Au ars elementele din cauciuc de la compartimentul motor. Cauza probabila: scurtcircuit electric. Nu s-au inregistrat victime.

– 20.07.2010, ora 18:36 – degajare antena TV in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, str. Arhip Nicolae echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de interventie pentru indepartarea unei antene TV ce prezenta pericol pentru trecatori.

– 21.07.2010, ora 04:51 – degajare copac in localitatea Sinaia
In localitatea Sinaia, str. B-dul Ferdinand echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de prima interventie pentru degajarea unui copac cazut pe partea carosabila.

Echipajele SMURD au intervenit in 21 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.