– 06.07.2010, ora 12:41 – asanare fantani in comuna Alunis
In comuna Alunis, str. Principala din cauza ploilor torentiale s-au produs infiltratii ducand la crestea nivelului apei a trei fantani. Echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru asanarea fantanilor.

– 06.07.2010, ora 13:41 – inundatie subsol in comuna Provita de Jos
In comuna Provita de Jos, sat Draganeasa echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma si o motopompa pentru evacuarea apei din subsol unei locuinte.

– 06.06.2010, ora 16:40 – inundatie subsol in localitatea Baicoi
In localitatea Baicoi, str. Codrii Cosminului echipajele de pompieri au intervenit cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma pentru evacuarea apei din subsolul unei locuinte.

– 06.07.2010, ora 18:50 – asigurare zona accident rutier in municipiul Ploiesti
In municipiul Ploiesti, DN1 – centura de vest – doua echipaje de pompieri au intervenit pentru asigurarea zonei in urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate doua autoturisme respectiv Ford Fiesta, sofer E. Gheorghe in varsta de 45 ani si o autoutilitara, sofer R. Florin in varsta de 43 ani.
Echipajele sosite la locul evenimentului au actionat pentru deconectarea bornelor de la acumulatori si asigurarea zonei.

Echipajele SMURD au intervenit in 10 cazuri de urgenta medicala. In toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele au fost monitorizate si transportate la Unitatea de Primiri Urgente, in vederea acordarii ingrijirilor medicale de specialitate.