In aceasta dimineata, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Prahova, S.P.I.R. si Politia Orasului Boldesti-Scaieni in cooperare cu colegii din cadrul I.P.J. Dambovita – Politia Orasului Moreni, au efectuat o perchezitie la domiciliul lui C. IULIAN, de 36 ani, din comuna Lipanesti, sat Sipotu.

Acesta era cautat de Politie intrucat Parchetul de pe langa Judecatoria Moreni a retinut in sarcina lui savarsirea infractiunii de furt calificat, constand in aceea ca in noaptea de 26/27.06.2010 a patruns prin efractie in incinta unei societati comerciale din Moreni de unde a sustras mai multe piese auto (baterii si uleiuri auto) pe care ulterior le-a comercializat in Targoviste.

Invinuitul a fost preluat de echipa operativa din cadrul Politiei Orasului Moreni, urmand a fi prezentat procurorului de caz si apoi Judecatoriei Moreni cu propunere de arestare preventiva.

Judiciaristii din cadrul celor doua unitati de politie continua activitatile specifice de documentare in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.