Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Prahova va incepe maine o campanie de sprijin umanitar pentru persoanele afectate de inundatii. Reprezentantii acesteia strang alimente, medicamente, imbracaminte, materiale de curatenie sau igiena si materiale de uz casnic pentru sinistratii din judetul Suceava in patru centre din judet situate in Ploiesti, Valenii de Munte, Breaza si Baicoi.

Alimentele, medicamentele si materiale de curatenie sau de igiena trebuie sa aiba o perioada de valabilitate mai mare de doua luni de la momentul donatiei, iar produsele de imbracaminte si incaltaminte care nu sunt noi sa fie curate si dezinfectate.
Donatiile se vor putea face la Complexele de Servicii Comunitare „Sfantul Andrei” din Ploiesti si Sfanta Maria din Valenii de Munte, la Centrul de Plasament Breaza si la Centrul de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane Adulte cu Handicap Liliesti Baicoi. Cele patru puncte de colectare vor functiona intre orele 8 si 19. Prahovenii pot face si donatii in bani pentru sinistratii din Suceava, in contul RO79TREZ5915005XXX000165 deschis de Prefectura judetului Suceava la Trezoreria municipiului Suceava.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara de la ora 20:30 sau 23:00.