Criza economica se pare ca nu a ajuns la primaria Floresti, unde lucreaza peste 100 de salariati. Asta fara a-i pune la socoteala pe cei care lucreaza la serviciul de apa, canal sau gunoi. Functionari multi daca ne raportam la numarul de doar 7.300 de locuitori ai comunei, in patru sate.

Consilierul primarului spune ca nici gand de redus organigrama primariei, mai ales ca cei mai multi angajati sunt politistii comunitari, care ocupa 79 de posturi. Pentru moment lucreaza doar 52, ceilalti fiind in concediu sau distribuiti la paza unor obiective. Ca o comparatie, desi nici aici lucrurile nu stau mai bine, iar organigrama este si ea supradimensionata, in comuna vecina, la Filipestii de Padure, sunt doar 28 de politisti comunitari, desi organigrama prevede 43 la 10.000 de locuitori. In comuna Rafov, unde locuiesc aproape 6.000 de oameni, Primaria plateste 11 politisti comunitari, care au de batut 9 sate ciate are localitatea. In plus, in municipiul Campina, la 40.000 de locuitori, sunt doar 80 de politisti comunitari.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara de la ora 20:30 sau 23:00.