Vineri, 2 iulie 2010, intre orele 09:00 – 12:00, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Prahova organizeaza actiunea «Ziua Portilor Deschise», care se va derula la sediul propriu al institutiei precum si in cadrul unitatilor de protectie sociala din subordine.
Daca anii trecuti scopul organizarii „Zilei Portilor Deschise” a constat in sensibilizarea opiniei publice si a persoanelor decidente cu privire la problematica specifica a copilului si a familiei aflate in situatie de risc, precum si la problematica persoanelor cu handicap, anul acesta evenimentul va avea ca obiectiv apropierea dintre angajati si familiile acestora si dintre beneficiari si familiile acestora.
Astfel, in cadrul acestui eveniment portile institutiei vor fi deschise pentru familiile beneficiarilor precum si pentru familiile angajatilor.
De asemenea, evenimentul va consta in organizarea, in curtea institutiei, a unei serbari sustinute atat de beneficiarii nostri, cat si de copiii angajatilor, precum si a unei expozitii cu obiecte realizate de copiii si adultii din unitatile rezidentiale aflate in subordinea Directiei.