Aproape 1.700 de candidati concureaza, anul acesta, pe cele 218 posturi titularizabile din judetul Prahova. Pe langa prahoveni, la concurs s-au inscris si candidati din alte judete cum ar fi Dambovita, Buzau, Olt, Arges, Valcea, Dolj sau Teleorman. Asta pentru ca in judetele respective numarul posturilor scoase la concurs este cu mult mai mic decat in Prahova. Cu toate acestea, doar aproximativ 250 de absolventii ai anului 2010 s-au inscris la concurs.

Cele mai cautate posturi din judetul nostru sunt cele de profesor la istorie, geografie, limba romana, educator sau invatator. Exista si catedre unde concureaza cate un singur candidat pentru fiecare post. Este vorba despre posturile pentru profesorii de silvicultura, arte plastice sau muzica instrumentala.

Concursul va avea loc pe 14 iulie, iar rezultatele vor fi afisate pe 16 iulie pana la ora 16. Repartizarea posturilor titularizabile va avea loc in sedinta publica in data de 21 iulie, urmand ca distribuirea posturilor netitularizabile sa se faca in perioada 28 – 30 iulie.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.