Vineri dupa amiaza, pe terenul „Parc”, din Breaza, echipierii formatiei Tricolorul din localitate, au disputat un meci- scoala, desi, initial, ar fi trebuit sa joace impotriva divizionarei de Liga a III-a – CS Buftea. A fost un ultim test amical inainte de a se intra in vacanta, perioada dupa care se va sti, cu exactitate, viitorul gruparii de pe Valea Prahovei. In acest timp, se vor stabili datele protocolului intre echipa brezeana si cea de la Buftea, acolo unde brezeanul Constantin Anghelache va fi presedinte.
Si la nivelul banci tehnice va fi instalat un tehnician prahovean, si anume Florin Stanciou, care va lua cu el mai multi jucatori de la fosta divizionara secunda. Tehnicianul originar din Breaza este liber sa-si aleaga colaboratorii, acestia urmand sa fie cunoscuti pana pe 5 iulie, data la care are loc reunirea formatiei ilfovene. „Pana acum nu am semnat nici un contract cu echipa din Buftea”, ne-a spus tehnicianul Florin Stancioiu.
Pana in momentul de fata nu se stie la ce nivel va fi inscrisa formatia originara din judetul Ilfov, dar sunt sanse mari ca ea sa combata in Liga a II-a. Daca va fi inscrisa, totusi, in esalonul al treilea al fotbalului autohton, atunci obiectivul gruparii il va reprezenta promovarea in anticamera Ligi I.
Totusi, nu va disparea fotbalul din orasul Breaza, aici urmand sa evolueze o grupare care va fi inscrisa in campionatul judetean, cel mai probabil in Liga A Prahova. Aceasta grupare va fi antrenata de fostul jucator al brezenilor, Robert Istrate, si va fi alcatuita din jucatori tineri, din zona limitrofa statiunii balneoclimaterice Breaza.

Au incheiat conturile cu „Tricolorul”

Imediat dupa meciul scoala disputat la finele saptamanii trecute, oficiali grupari prahovene au achitat ultimele drepturi financiare jucatorilor. Cu acest prilej s-a renuntat la serviciile a cinci jucatori, carora, oricum, le expirasera contractele cu Tricolorul Breaza.
Din sezonul viitor nu vor mai combate la Breaza fotbalistii Achitei, Rauta, Neagu, Negotei si Pavel, in timp ce ceilalti componenti ai lotului raman la dispozitia clubului.
Cristi DAMIAN