Ieri dimineata, managerul Petrolului, Vivi Rachita, si presedintele Consiliului de Administratie, Andi Crangu, au avut o intalnire „de lucru” cu primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici.
In urma acestei discutii, asa cum anuntase dupa terminarea ultimei partide de campionat, de la Branesti, Rachita a luat o decizie in privinta continuarii sau nu la carma formatiei prahovene.
„Pot sa anunt oficial ca am luat decizia de a continua la Petrolul Ploiesti, iar obiectivul pentru sezonul viitor este unul clar, si anume promovarea in Liga I. Am primit asigurari din partea domnului primar Andrei Volosevici ca va fi alaturi de noi, ca proiectul va merge mai departe, si ne dorim sa jucam in primul esalon pe noul stadion <>. Totodata, vrem sa rezolvam si problemele juridice iar, in acest sens, impreuna cu domnul primar, vom avea o intalnire saptamana aceasta cu actionarii, in urma careia speram sa gasim cele mai bune solutii pentru club”, a declarat Rachita.
Cu el pe banca tehnica, Petrolul a ratat promovarea in Liga I in sezonul recent incheiat, dar a reusit sa fie singura echipa neinvinsa in retur, ultimul meci oficial pierdut de galben-albastri fiind cel din deplasare cu Delta Tulcea, in luna octombrie a anului trecut!
In aceasta dupa-amiaza, de la ora 18.00, managerul Petrolului va avea o ultima intalnire cu suporterii inainte de plecarea in vacanta, locul ales pentru aceasta intalnire fiind stadionul “Ilie Oana”.
Edi MOLDOVAN