La editia cu numarul 11 a concursului „Cel mai frumos bloc”, organizat de Regia Autonoma de Servicii Publice din Ploiesti s-au inscris 121 de asociatii de proprietari reprezentand peste 260 de scari de bloc. Premierea castigatorilor a avut loc la Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova. Ca si in ultimii 5 ani invingator la puncte a fost tot un bloc de pe strada General Eremia Grigorescu.

Si castigatorii concursul „Cea mai frumoasa camera din campusul studentesc al Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti „, ajuns la cea de-a 8-a editie, au fost premiati tot astazi. In aceasta competitei s-au inscris 88 de camere studentesti.

Anul acesta organizatorii au premiat si cel mai frumos spatiu verde al blocurilor, dar nu au mai dat produse de curatenie tuturor candidatilor. Castigatorii au fost premiati cu materiale de curatenie in valoare totala de aproximativ 2.000 de euro.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.