Oficiul pentru Protectia Consumatorului Prahova s-a autosesizat dupa ce presa a relatat cazul celor 240 de elevi ai Colegiului National „I. L. Caragiale” care nu au fost primiti intr-un hotel din Bulgaria, desi achitasera integral costurile vacantei in cadrul careia urmau sa petreaca banchetul de final de liceu. Conducerea OPC Prahova spune ca patroana agentiei a refuzat sa puna la dispozitie documente. La randul lor, reprezentantii agentiei de turism Oniro, care a intermediat excursia, sustin ca nu au nicio vina pentru ceea ce s-a intamplat. Mai mult, Oniro vrea sa dea in judecata hotelul din Bulgaria pentru a recupera 45 000 de euro, bani pe care patronii agentiei spun ca i-au platit.

Alte trei grupuri de elevi de la licee prahovene ar fi trebuit sa se distreze la banchet la acelasi hotel. Cei de la Oniro spun insa ca nu vor mai lucra cu hotelul Elena si ca au gasit alte hoteluri in care sa-i cazeze pe viitorii absolventi.

240 de elevi si 50 de profesori de la Colegiului National „I. L. Caragiale” nu si-au putut petrece banchetul de final de liceu, programat la hotel Elena, in Bulgaria. Tinerii au fost dati afara, iar conducerea hotelului a chemat politia. In cele din urma, reprezentantii Oniro au aranjat ca elevii sa se intoarca in Romania, unde au fost cazati la un hote din Mamaia. Acolo au serbat, sambata noaptea, finalul celor patru ani de liceu.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.