In acest weekend, politistii au actionat pentru siguranta publica a prahovenilor cu echipaje special constituite, in vederea evitarii oricaror evenimente nedorite.

Fluidizarea traficului a fost asigurata de politistii de la rutiera, echipajele de interventie gestionand corespunzator situatiile de natura sa afecteze siguranta participantilor la trafic.

Masurile luate de cei peste aproximativ 1.400 de politisti care au actionat in aceasta perioada pentru pastrarea ordinii si linistii publice precum si sigurantei rutiere au facut ca toti prahovenii sa sarbatoreasca in liniste Sfintii „Constantin si Elena”, respectiv „Rusaliile”. In aceasta perioada nu au fost inregistrate evenimente deosebite, iar infractiunile savarsite cu violenta si cele de natura judiciara au fost cu mult reduse datorita prezentei active a politistilor.

Bilantul activitatilor desfasurate se prezinta astfel: au fost constatate 65 infractiuni din care 31 in flagrant, au fost aplicate 2.059 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 319.000 lei si au fost ridicate in vederea confiscarii bunuri in valoare totala de 17.300 lei.