Bine ati venit in orasul viitorului nostru!
In Ploiestiul meu, peste un deceniu, sala „Olimpia” va reprezenta doar locul de antrenament al echipelor care vor juca in sala cea noua a orasului, de 20.000 de locuri.
In Ploiestiul meu, atletii nu vor mai alerga pe trotuare sau prin parcuri, ci se vor pregati pe stadionul de atletism pe care oricine va putea sa alerge chiar si numai pentru a se mentine in forma.
In Ploiestiul meu, bazinul de inot olimpic a disparut de la capitolul utopii, devenind o realizare de care toti cetatenii orasului vor putea fi mandri.
In Ploiestiul meu, performantele deosebite vor fi apreciate la adevarata lor valoare, fiind rasplatite nu doar cu o strangere de mana si o diploma. Iar sportul va reprezenta atat o industrie, cat si un mod pentru promovarea sanatatii si al competitivitatii, ceea ce, de altfel, si este.
In Ploiestiul meu, orgoliile personale ale oamenilor din sport vor fi puse deoparte si, luand exemplul celorlalti din jur, vor incerca impreuna sa construiasca lucruri stabile pentru performanta, nu doar sa se bucure la infrangerile colegilor.
In Ploiestiul meu, vom invata sa pretuim viata si beneficiile pe care le avem in urma acestui fapt si a convietuirii cu semenii nostri, putand spune, cu glas raspicat, „Imi iubesc orasul !”, inlocuind sintagma introdusa recent de Guess Who „Nu ne-am nascut in locul potrivit”.
In Ploiestiul meu, peste un deceniu, totul va deveni realitate. Dar nu este Ploiestiul meu.
Este al nostru.
Petre APOSTOL