Intelegerea dintre prim-divizionara Astra Ploiesti si tehnicianul italian Nicolo Napoli expira la finalul acestui sezon, cele doua parti, clubul si antrenorul, avand stipulata in contract data de 10 mai 2010, ca termen pana la care se poate lua decizia prelungirii cu inca un an a contractului. Pana acum, nici conducerea Astrei, nici antrenorul nu si-au anuntat decizia luata, impresia fiind aceea ca se asteapta rezultatele din ultimele etape si de abia apoi se va hotari “drumul” pe care va merge fiecare.

Contracte noi pentru Taka si Radek

Astra va conta si anul viitor pe serviciile a doi dintre jucatorii importanti, care au “urcat” cu echipa din esaloanele inferioare. Astfel, mijlocasul japonez Takayuki Seto (foto), care este – alaturi de Mihalache – singurul “supravietuitor” al echipei care juca in etapa I a diviziei C, acum aproape trei ani, pentru CSM FC Ploiesti si-a prelungit contractul cu Astra pana in decembrie 2014, iar fundasul ceh Radek Oprsal, venit la jumatatea diviziei B, a semnat si el o noua intelegere, valabila pana in 2012.

Cei aflati in probe, pleaca

Nicolo Napoli a decis ca nu are nevoie de cei doi jucatori aflati in probe la prim-divizionara din “9 Mai” si a renuntat la camerunezul Alex Ngamby si surinamezo-olandezul Nicandro Breeweld. “Nu au nivelul cerut la o echipa de prim -esalon si nu are rost sa-i luam pe acestia, atat timp cat noi avem jucatori trimisi la echipa a doua. Desigur, daca doreste conducerea sa semneze contracte cu ei, eu nu ma opun, dar nu intra in vederile mele” – a anuntat tehnicianul italian.
Marian DIMA