Incepand de astazi, Teatrul pentru Copii Ciufulici din Ploieşti va programa spectacolele din cursul săptămânii, din zilele de marţi, miercuri şi joi de la ora 11:00 la sala Cercului Militar Ploieşti, din strada Goleşti nr. 6. Această nouă locaţie, propusă de conducerea Teatrului, din cauza retrocedării imobilului fostului Teatru pentru Copii Ciufulici, va găzdui numai spectacolele din cursul săptămânii, urmând ca spectacolul de duminică, ora 11.00 să fie programat, de regulă, în sala mare a Teatrului Toma Caragiu.

Reprezentantii institutiei au declarat ca au promisiunea conducerii Primăriei Ploieşti ca în maxim doi ani şi jumătate, noul Teatru pentru Copii să fie amenajat în sala fostului Teatru de Estradă, de pe Bulevardul Independenţei nr. 14. Accesul publicului spectator se face atât din Bd. Independenţei, pe un gang aflat între Regia Autonomă de Termoficare şi Servicii Publice Ploieşti şi Muzeul Judeţean de Artă Prahova, cât şi direct din strada Goleşti, prin parcarea proprie a Cercului Militar. Biletele se găsesc la Agenţia Teatrului, str. Mihai Kogălniceanu sau la Sala Cercului Militar, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului.

Conducerea Teatrului Ciufulici ii asigură pe copii, părinţi şi bunici că, în ciuda provizoratului actualului sediu de la Cercul Militar, condiţiile tehnice şi de confort ale celor mici sunt foarte bune, scena de la Cercul Militar fiind reamenajata în totalitate.