Aglomeratie mare, astazi, la sediul Inspectoratului Scolar Prahova. A fost prima zi in care profesorii si-au putut depune cererile de transfer sau pretransfer. Încă de dimineaţă, profesorii prahoveni care vor să lucreze într-o altă instituţie de învăţământ s-au prezentat la sediul Inspectoratului Scolar pentru a-şi depune cererile de transfer și pretransfer. Înregistrarea solicitărilor a mers destul de greu, doarece cadrele didactice nu aveau dosarele complete.

Profesorii pot cere transferul sau pretransferul la o altă unitate de învățământ doar dacă sunt titulari. În cazul în care doresc să se mute de la o şcoală din mediul rural la una din mediul urban, cadrele didactice trebuie să fi obţinut cel puţin 7 la unul dintre concursurile de titularizare la care au particpat.

Înregistrarea cererilor de transfer şi pretransfer se pot face până pe 22 aprilie. Reprezentanţii ISJ Prahova se aşteaptă la aproximativ 500 de solicitări.

Mai multe informatii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.