Consiliul Judetean Prahova va aloca anul acesta 800.000 de lei pentru repararea Drumului Judetean 232 Seciu grav afectat de alunecarile de teren. In urma cu mai bine de o luna, o casa din Seciu s-a prabusit, iar alte 200 de locuinte riscau sa fie izolate. Alunecarile de teren din cartierul Seciu al orasului Boldesti Scaieni s-au accentuat odata cu topirea zapezii. Astfel, la sfarsitul lunii februarie, malul s-a rupt chiar sub drumul judetean care leaga Boldesti Scaieni de comuna Plopu, singura cale de acces pentru locuitorii din doua sate. Din cauza pamantului care a luat-o la vale, o casa s-a prabusit.
O luna mai tarziu cand vremea s-a mai incalzit, alunecarile de teren s-au accentuat din nou, iar traficul in zona a fost restrictionat.
Costurile lucrarilor de reparatii au fost estimate la aproximativ 880.000 de lei. Cum suma nu poate fi suportata in intregime din bugetul orasului Boldesti Scaieni, Consiliul Judetean Prahova s-a asociat cu localitatea prahoveana pentru finantarea lucrarilor de reabilitare a DJ 232, Seciu, intens circulat de autovehicule de mare tonaj.