Politia Comunitara Ploiesti informeaza printr-un comunicat de presa ca, in acest week-end, printre problemele la care au fost solicitate sa intervina echipaje ale institutiei, se numara si cele in care au fost implicate persoane minore.

Astfel, vineri, in jurul orei 18:30, in urma unei sesizari primite prin Dispeceratul institutiei, un echipaj s-a deplasat pe Soseaua Vestului, la capatul traseului 35B, unde minorul S.I.N. se manifestase in mod recalcitrant, aducand jigniri controlorilor Regiei Autonome de Transport Public Ploiesti. Acesta a fost condus la domiciliu, unde tatal sau, S.I., a primit un avertisment scris, conform Legii 61/1991, art.2, pct.36.

Sambata, in jurul orei 19:05, ca urmare a unei sesizari primite prin Dispeceratul Sectiei 6 Politie, doua patrule auto mixte s-au deplasat pe raza Cartierului Mitica Apostol, pentru a recupera doi minori care parasisera domiciliul. Acestia au fost preluati impreuna cu mama lor si condusi la Centrul de Primire Minori, unde au fost internati, mama fiind sanctionata contraventional pentru nesupravegherea minorilor.

In cursul noptii de sambata, un echipaj al institutiei l-a identificat, in jurul orelor 02:25, pe strada Gheorghe Doja, pe minorul P.I., domiciliat in Comuna Plopu. Acesta a fost predat pe baza de proces-verbal Centrului de minori “Ciresarii”.