Sapte firme au depus cinci oferte pentru a prelua serviciul de salubritate din municipiul Ploiesti, un serviciu pentru care administrația locala platește, lunar, cateva miliarde de lei vechi. Primaria a invitat la negocieri, pentru preluarea serviciului de salubritate, un numar de 18 agenți economici. Sapte dintre acestia s-au aratat interesati de incheierea unui contract cu administratia ploiesteana, trei dintre firme asociindu-se și depunand o oferta comuna. Printre ofertanți se numara firma Rosal, care apartine celebrului Silviu Prigoana, dar si actualul operator de salubritate din Ploiesti, Veolia Servicii pentru Mediu. Potrivit ofertei, firma Rosal vrea ca pentru strangerea, transportul si depozitarea gunoiului de la persoane fizice si asociatii de proprietari fiecare ploiestean sa plateasca 7 lei și 43 de bani, in conditiile in care tarifele solicitate de celelate firme pentru acelasi serviciu sunt mai mici de 5 lei.
Comisia de negociere formata la nivelul primariei a deschis azi ofertele urmand sa negocieze cu reprezentanții fiecareia dintre firmele interesate.

Mai multe detalii despre acest subiect puteti afla urmarind Stirile Prahova TV din aceasta seara, de la ora 20:30 sau 23:00.