Date fiind lucrarile de demolare efectuate in aceasta iarna la stadionul „Ilie Oana”, oficialii Petrolului au trebuit sa gaseasca solutii pentru ca numarul celor care vor putea asista la meciurile de pe teren propriu sa fie unul cat mai mare. Totodata, cu ocazia meciului de sambata vor fi inaugurate si lojele stadionului, aduse la un standard de confort foarte inalt.

Pe langa Tribuna I, ramasa in picioare, pe locul fostei peluze a II-a, cea dinspre Maternitate, a fost amplasata si o tribuna mobila, ce va putea gazdui in jur de 1.200 de oameni. Biletele pentru acest sector vor costa 7 lei, iar accesul spectatorilor se va face pe intrarea dinspre strada Alexandru Vlahuta. In acelasi timp, un tichet la Tribuna I costa 10 lei, accesul urmand sa se faca pe poarta dinspre strada Stadionului, practic vechea intrare oficiala. Biletele au fost puse in vanzare, de la inceputul acestei saptamani, la magazinul oficial al clubului, din incinta complexului compercial Winmarkt Omnia, acestea urmand sa fie comercializate, in cazul in care nu se vor epuiza, si la stadion, in dimineata meciului.

Totodata, sambata vor fi inaugurate si lojele arenei „Ilie Oana”, acestea trecand printr-un proces de modernizare in ultima perioada. Printre altele, au fost montate fotolii confortabile, iar podeaua a fost suprainaltata, pentru a permite o vizibilitate cat mai buna a spatiului de joc. Un bilet la loja costa 50 de lei.

Vestea buna este si ca, dupa inspectia oficialilor FRF, stadionul „Ilie Oana” a fost omologat pana la finalul anului 2010, el putand gazdui, astfel, si confruntarile din turul viitoarei stagiuni. „Am gasit intelegere din partea reprezentantilor FRF fata de situatia actuala a stadionului. A fost acceptata inclusiv solicitarea de a nu exista obligativitatea acordarii de locuri pentru galeriile formatiilor vizitatoare, pentru ca n-am fi reusit sa le asiguram securitatea in condiitiile date”, a precizat Alexandru Crangu, directorul general al FC Petrolul Ploiesti.

www.fcpetrolul.ro