Primaria municipiului Ploiesti, prin Administratia Domeniului Public si Privat (ADPP) Ploiesti, va desfasura, incepand de astazi, activitati de plantare a materialului floricol specific perioadei de primavara. In acest an, alaturi de plantele bienale specifice acestui anotimp (panselute, nasturei), va fi introdusa in aranjamentele florale primula, o planta decorativa multicolora cu efect estetic deosebit.

Activitatile de plantare se vor desfasura simultan, in toate sectoarele municipiului, avand ca punct de pornire spatiile verzi situate in urmatoarele locatii: Omnia, Catedrala, Gara de Sud, aliniament B-dul. Republicii, Paltinis, Kaufland, Baraolt, DN 72, Parcul Nichita Stanescu (Zona Pietonala), Palatul Administrativ, B-dul Bucuresti, Ghe. Doja, cartier Bereasca, Bariera Bucov.

In aceasta primavara, vor fi plantate pe domeniul public in jur de 19.000 de plante din specia primula, toate acestea provenind din serele ADPP Ploiesti.

In acest context, Priamria reaminteste ca protejarea materialului floricol plantat pe spatiile verzi din oras se poate realiza numai cu sprijinul locuitorilor orasului si facem apel la simtul civic al acestora, indemnandu-i sa acorde mai multa atentie zonelor mentionate mai sus, prin pastrarea curateniei si a integritatii lor.